Hamarosan indul az év következő nagy autós megmozdulása, az Auto Sanghai 2019, amire sok gyártó készül, elsősorban az ázsiai márkák. Így van ezzel egyrészt a NIO is, akik már elkezdték szivárogtatni az ET7 nevet viselhető szedán első, rejtélyes fotóját.

Ha már Ázsia, akkor a másik nagy feltörekvő név, az XPENG sem akar lemaradni, így nagy valószínűséggel ők is készülnek egy újdonsággal, méghozzá egy szedánnal, P7 néven (belső kódneve E28 állítólag). Az autón keresztül készül megmutatni az XPENG a következő generációs önvezető technológiáját is, ami az NVIDIA vállalat Xavier nevű mesterséges intelligencia csipjén alapul.

A külsőről sokat még nem lehet tudni, egyedül a fenti fotó került ki az internetre, amin mindenesetre már most biztosan látható, hogy meglépték az egyik legmarkánsabb e-autós dizájnelem használatát, ami az első légbeömlő rács teljes elhagyását jelenti.
A fényszórók is kinyúlnak az autó széléig, ezzel is vizuálisan szélesítve azt.

Kereskedelmi forgalomba már 2019 végén bekerülhet az új szedán.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/