Az Infiniti az egyik gyártó, aki csak ígérget és ígérget. Mutogatja a jobbnál jobb és jövőbe mutató tanulmányait. Akárcsak a január elején bemutatott QX Inspiration nevű SUV-ját, amiről azóta sem hallottunk.

Most azonban fordulhat a kocka, ugyanis a most prezentált tanulmány a hírek szerint a Q50 vagy a Q70 szedánok előfutára lett. Az újdonságok hagyományos hűtőrács nélkül, világító márkanévvel a frontrészükön érkezhetnek meg. A LED-fényszórók a mai trendeknek megfelelően vékony kialakítást kaptak és a nappali menetfénnyel együtt remekül a karosszériába olvadnak.

Az Infiniti elnöke, Christian Meunier így nyilatkozott: “30 éven át az Infiniti arról vált híressé, hogy cseppet sem félt az új technológiák alkalmazásától, amik a vezetőknek is magabiztosságot kölcsönöztek. Most beköszöntött az elektromosság kora, nekünk pedig lehetőségünk nyílt rá, hogy átformáljuk szerepünket annak érdekében, hogy egy innovatív márkaként továbbra is gyorsan reagáljunk a történésekre és növeljük piaci jelenlétünket.”

Sajnos pontos információkat nem osztottak meg a hajtásláncról és az akkumulátor pakk méretéről. Csak annyit árultak el, hogy a AWD összkerékhajtással kiegészülve remek gyorsulást érhetünk el.