Nagyjából egy hete volt hír nálunk, hogy a Tesla egy újabb lépést tett a zéró emissziós fuvarozás terén, konkrétan a saját Semi kamionjaival kívánja szállítani a legyártott autókat. Akkor még nem volt biztosan tudható, hogy csak a freemonti gyár és a kereskedések között közlekedne a kamion, vagy közvetlenül a végfelhasználóhoz? Nos, ami az előző kérdésekből biztosan megválaszolható, hogy nagy eséllyel egy Tesla Semi hozhatja házhoz a megrendelt autót. Így járt a tweetben szereplő amerikai család is, akik korábban megrendelt Model X-üket kapták meg ebben a különleges formában:

Hirdetés

Személy szerint nagyra értékelném és élménynek sem lenne utolsó, ha egy elektromos kamion szállítaná ki az elektromos autómat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tesla Semi delivering cars to customers

Tesla (@teslamotors) által megosztott bejegyzés,

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/