Nem elégedett a Tesla a „belga fuvarossal”

0

Elon Musk személyesen nézte meg pár hete, hogy állnak a Model 3 behajóztatásának feltételei a belga Zebrugge kikötőjében, ahol a tervek szerint heti 3000 darab autót kell tudjon fogadni a terület, a helyszínre telepített töltőkről pedig mi is írtunk akkor.

Nos, úgy tűnik, hogy Elon Musk nem igazán volt elégedett a látogatással, hiszen belga sajtóértesülések szerint az autók rendezésével megbízott ICO (International Car Operators) mostantól csak az autók hajóból való kipakolásával foglalkozhat. Amint azok a kikötő aszfaltjára kerülnek, a Tesla maga veszi a kezébe a dolgokat. Musk döntését az is befolyásolhatta, hogy a látogatás napján országos sztrájk volt, ami a kikötő munkásait is érintette.
A hírrel kapcsolatosan további kiegészítésként elmondhatjuk, hogy a Tesla Model 3 projektre felvett 100 ICO munkatársnak már nem kell bemennie dolgozni, de a megmaradt kollégák továbbra is részt vesznek a kikötői munkálatokban, a fentebb említett módon.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!