Nincs mese, a Model már itt van Európában és készen áll arra, hogy meghódítsa a kontinens útjait. Eddig már közel 20.000 darab került a kosárba és a múlthét keddi behajózás óta már vannak ügyfelek, akik át is vehették a megrendelt autójukat!

Azonban úgy tűnik, a Tesla még inkább felpörgeti majd a szállításokat, ugyanis céljai között szerepel a Zeebrugge-i kikötő átalakítása úgy, hogy akár heti 3000 darab autót is tudjon fogadni. Ennek érdekében az alábbi, már a magyar közösséget is bejárt képek tanulsága alapján egy jelentős töltőhálózat is telepítésre került a belga kikötőben!

A helyszín fontosságát az is jelzi, hogy szombaton Elon Musk is ellátogatott ide, és megtekintette a munkálatok folyamatát.

A tweet szerint a belga kikötő után még további európai helyszíneket is meglátogatott Elon Musk, többek között a Tesla amszterdami és oslói főhadiszállását is.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/