Kétszemélyes elektromos „pickup” jöhet a Hondától

0

A Honda sem készül üres kézzel a márciusi Genf Motor Show-ra, hiszen megtekinthető lesz az Urban tanulmányautó sorozatgyártott verziója! Ám nem csak ez lesz valószínűleg az egyetlen Honda újdonság. A rendezvényen ugyanis a Tomo nevű kétszemélyes elektromos autó is tiszteletét teszi, ráadásul ez az autó nem csupán a Honda tervezőinek munkája, hiszen a tervezők munkáját 13 gyakornok is segítette, akiket a torinói Istituto Europeo di Design intézményéből hívtak meg. Az alapkoncepció, amiben a tanulóknak gondolkodniuk kellett azon alapult, hogy mutassák be, hogyan látják a fiatalok ideális közeledési eszközét a következő 6 évben.

Az eredmény pedig a képeke is látható, kétszemélyes elektromos autó, ami gyakorlatilag egy kicsinyített pickup, ami magában hordozza a Honda Urban vonalait is. Az autó március 5-én mutatkozik be, de az kérdés, hogy lesz-e belőle valaha sorozatgyártásra érett modell.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

 

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!