Tekintélyes díjat nyert a Hyundai Kona Electric

0

A 2019-es Hyundai Kona és Kona Electric CUV modellek együtt nyerték el „ A 2019-es év Észak-Amerikai Szabadidőautója” díjat az „Év Észak-Amerikai Autója, Szabadidőautója és Teherautója” autóipari média bírálóbizottságának döntése alapján. Ez az első alkalom, hogy egy Hyundai CUV modell nyert „Az Év Szabadidőautója” kategóriában. A CUV kategória nyertesét minden évben az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon jelentik be.

„Nem lehetnénk büszkébbek az innovatív Kona és Kona Electric crossover modellekre, amelyek elnyerték a rangos „Az Év Észak-Amerikai Szabadidőautója” díjat, mondta Brian Smith, a Hyundai Motor America ügyvezető igazgatója. „A Kona egy megfizethető, stílusos és funkcionális kompakt CUV, amelyet az aktív életmódot folytató vásárlók szükségleteire szabtak. Új mércét állít fel szegmensén belül vonzó dizájnjával, csúcstechnológiás kapcsolódási lehetőségeivel és a kategóriájában vezető biztonsági berendezéseivel. Tudjuk, hogy vásárlóink egyetértenek majd a vezető médiákkal, megerősítve ezt a jelentős díjat.”

William Lee, a Hyundai Észak-Amerika elnök-vezérigazgatója és Brian Smith, a Hyundai Motor America ügyvezető igazgatója együtt ünnepelnek, miután a Hyundai Kona és Kona Electric elnyerték „A 2019-es Év Észak-Amerikai Szabadidőautója” díjat, „Az Év Észak-Amerikai Autója, Szabadidőautója és Teherautója” autóipari média bírálóbizottságának döntése alapján. Ez az első alkalom, hogy egy Hyundai CUV modell nyert „Az Év Szabadidőautója” kategóriában. A CUV kategória nyertesét minden évben az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon jelentik be.

„A 2019-es Év Észak-Amerikai Szabadidőautója™” díj bírálóbizottsága az Egyesült Államok és Kanada vezető újságíróiból álló független testület. A szervezet 1994 óta részesíti elismerésben az élvonalba tartozó autókat, teherautókat és szabadidőautókat. Idén az 54 médiaorgánumból álló döntőbizottság tagjai között szerepeltek újságok, folyóiratok szakértői, veterán rádiósok, internetes újságírok és szabadúszó médiák képviselői is.

A Kona és Kona Electric egyaránt vadonatúj CUV platformra épülnek, sokoldalúságot kínálva az aktív életmódot folytató vásárlóknak. A Kona kifejlesztése során a tökéletesített vezetési dinamika, valamint a városi és számos különböző útfelületen történő vezetés során jól reagáló teljesítmény állt a középpontban. A Kona Electric becsült hatótávolsága 415,2 km és az alapfelszereltség részeként kínálja a gyorstöltési képességet, amely számos konkurens modell esetében extrának számít. A Kona Electric platformját azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a vásárlók számára a CUV-okhoz hasonló hasmagasságot, valamint megemelt vezetői üléspozíciót biztosítson a jobb láthatóság és kényelem érdekében a hosszú utazások során, illetve a könnyű be- és kiszálláshoz.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!