smart EQ forfour videóteszt

0

Több mint egy év statikus tartalom után elkészült az első videós tesztünk is.

Nagyon sokan érdeklődtetek, hogy miért nem állunk neki a videós tartalmak gyártásának is. A válasz pedig nagyon egyszerű – „nem értünk hozzá”! Most bohóckodhattunk volna két telefonnal, de az egyáltalán nem lett volna az igazi. Viszont nyáron feltűnt, hogy egy régi óvoda és iskolás társam bőszen like-olja az e-cars.hu Facebook oldalát. Pusztán kíváncsiságból rákattintottam a profiljára, hogy merre felé sodorta az élet és meglepődtem. Egyből írtam is neki, hogy elkérjem a telefonszámát. Hosszas telefonbeszélgetésünket egy személyes találkozó követte, ahol a gyerekkori emlékek kibeszélése után Gábor örömmel közölte, hogy segít az oldal életében és a videós tesztek elkészítésében.

Nagy Gábor profi fotós és videós, a technika fejlődése pedig mindenkit érdekel, főleg egy fotóst aki szereti az autókat. A videók minősége és összetétele kiváló, már csak a mi lámpalázunkat kell leküzdeni. Viszont úgy gondolom, hogy ez idővel úgyis megszűnik.

Fogadjátok szeretettel első videótesztünket, majd iratkozzatok fel YouTube csatornánkra. Amennyiben pedig egy kávé árával támogatnád a munkánkat akkor ide kattintva azt is megteheted!

[vc_video link=”https://youtu.be/GLkr2ceSoNk” align=”center”]

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!