[dt_fancy_title title=”Támogatás” title_size=”h3″ title_color=”title” separator_color=”accent”]

Bizonyára feltűnt, hogy az e-cars.hu oldalon nincs reklám! Tudatosan! Nem szeretnénk ide nem illő reklámokkal, felugró ablakokkal elárasztani az oldalt és megzavarni a Kedves Olvasóink nyugalmát. Nagyon sok ilyen megkeresés érkezik, sajnos ezekre nemet kell mondanunk. Viszont úgy gondolom, hogy az oldal portfóliójába illő reklámoknak már helyet kell biztosítanunk a weboldalon (töltők, töltőkábelek és minden ami az elektromos autózáshoz passzol). Sajnos ezek a cégek még nagyon ritkák!

Muszáj valamit lépnünk! Nagyon sok tervünk van az oldallal kapcsolatban. A jelenlegi tárhelyünket  is kezdjük kinőni, amit egy nagyon kedves barátom bocsátott használatra így támogatva e nemes cél érdekében. 

Ezért elérkezett az idő, hogy támogatást gyűjtsünk. Légy részese és lehetőségedhez mérten kérjük támogasd az egyik hazai legkiemelkedőbb és legtöbbet látogatott elektromos autós portált az e-cars.hu-t. A cél, hogy továbbra is minőségi tartalmat állítsunk elő a Kedves Olvasóinknak és jövőbeni nézőinknek.

Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi e-autós tartalmakhoz, videókhoz! Ennek a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja a PayPal:

A fenti, “PayPal Támogatás” gombra kattintva oldalunk átirányít a PayPal fizetési felületére.

GYIK:

  • Megjelenik majd a nevem a támogatásom mellett? – Nem, minden támogatást anonim módon kezelünk. Viszont ha szeretnéd akkor a “Támogatóink” menüpontunk alatt meg tudjuk jeleníteni a neved, akár a céged vagy vállalkozásod nevét!
  • Bármilyen összegben küldhetek támogatást? – Igen, bármilyen összegű támogatást szívesen fogadunk.
  • Szükségem van PayPal felhasználóra az online támogatáshoz? – A Paypalon keresztül bejelentkezés nélkül is tudsz minket támogatni online bankkártyás fizetéssel.

A PayPal nemzetközileg elfogadott fizetési megoldás, amely a fizetéshez https (biztonságos http) kapcsolatot használ.

Köszönettel;

Szijártó Gábor – alapító, szerkesztő (Székesfehérvár)

Fodor Erik – társtulajdonos, szerkesztő (Székesfehérvár)