A Hyundai IONIQ elnyerte az Év Női autójának legrangosabb díját

0

A 2018-as Hyundai IONIQ, a Hyundai innovatív modellje, amely háromféle elektromos hajtásláncot kínál, ünnepélyes keretek között elnyerte a Busan Nemzetközi Autószalonon az Év Női (Világ)autójának legrangosabb díját (WWCOTY). A “Legrangosabb Díj” az évente odaítélt legmagasabb kategóriájú elismerés, amelyre a WWCOTY versenyen a világ minden tájáról érkező 25 legelismertebb női autóipari újságíró szavaz.

“Az idei évben a Hyundai IONIQ “kiemelkedett”a mezőnyből –mondták a WWCOTY zsűritagok, és az IONIQ-ot “egyértelmű nyertesnek” hirdették ki a több mint 400 induló versenyző között. Az IONIQ-ot a Zöld Autó kategória győzteseként is elismerték.

Az IONIQ az első környezet-központú jármű a világon, amely hibrid, plug-in hibrid és elektromos hajtáslánccal szerelt modelleket kínál. A Hyundai megközelítése szerint az IONIQ sorozat kompromisszummentes formatervezést és vezetési élményt kínál, valamint a legmodernebb biztonsági és kényelmi technológiákat tartalmazza, így a vásárlók széles rétegének vonzó választást jelent. A verseny során a három IONIQ változatot egy autóként vették figyelembe és eszerint kezelték a szavazáson.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy jelen lehetünk a Busan Nemzetközi Autószalonon és átadhatjuk az IONIQ-nak a legrangosabb díjat és a Zöld Autók kategóriájának díját,” – nyilatkozta Sandy Myhre, az Év Női (Világ)autójának vezérigazgatója. “Szigorú tesztelésünk elvégzése után demokratikus szavazással az IONIQ-ot választottuk, így az autó valóban “egyértelmű győztesként” került ki a versenyzők közül.

“Az IONIQ aerodinamikus karosszériavonala segíti a levegőáramlást, valamint környezetbarát járműként is növeli hatékonyságát” – nyilatkozta Peter Schreyer, a Hyundai Motor Elnöke és Vezető formatervezője. “Az Év Női (Világ) autója legrangosabb díjának elnyerése újabb bizonyíték az IONIQ kiemelkedő formatervére, amely nem csak esztétikailag megnyerő, de kialakítása is tökéletsen megfelel a célnak.”

[ult_buttons btn_title=”Ide kattintva követhetsz minket a Facebookon is!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”40″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:20px;”]
[ult_buttons btn_title=”Csatlakozz a legnagyobb Magyar Elektromos autó tippek és kérdések Facebook csoportunkhoz!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”30″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”2″ btn_font_size=”desktop:14px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]