Magyarországon a teljesen elektromos Jaguar I-Pace

0

Ha folyamatosan figyelemmel kíséritek a Facebook oldalunkat, akkor már tegnap este láthattátok, hogy egy újdonság magyarországi bemutatóján jártunk!

A fénykép feltöltése után pedig nem sokkal le is rántották a leplet az autóról, ami nem más mint a teljesen új full elektromos Jaguar I-Pace. A Jaguar első elektromos modelljét, még március elején mutatták be hivatalosan, amiről mi is(talán legelőször) a premierrel egy időben beszámoltunk.

A hazai debütálásán elhangzottak a legfontosabb paraméterek az autóról, amit ide kattintva el lehet olvasni. Továbbá Zei Zoltán márkaigazgató elárulta, hogy hazánk, Magyarország csak a második körben kapja meg a tisztán elektromos sport-szabadidőjárművet. Azaz 2019 márciusától lesz itthon elérhető. Viszont a jó hír, hogy már bizonyos deposit befizetése mellett, foglalózható az autó, aminek az ára 24 millió forinttól egészen 32 millió forintig konfigurálható.

A rövid prezentáció után pedig körbe lehetett járni és be lehetett ülni a Tesla riválisának kikiáltott elektromos Jaguar-ba. Első blikkre az autó rendkívül masszív és strapabírónak tűnik, echte Jaguar! Sehol egy illesztési hibát nem találtam, minden passzolt ahogy a nagykönyvben meg van írva. A „First Edition” top verziót állították ki, aminek a „Photon Red” fényezése pedig bámulatos.

A csomagtartó meglepően nagy! Egyedül egyetlen egy csalódás ért! Nagyobbnak képzeltem az I-Pace-t, vagyis magasabbnak!

A beltér tágas és kényelmes, még hátul is el lehet férni. Az egy darabból álló panoráma üvegtető lélegzetelállító.  A kezelőfelületek átláthatóak és kézre állnak, az ülések kényelmesek. A két érintőképernyő pedig maga a Kánaán, amik nagyon élesek és tiszták.

Bízom benne, hogy hamarosan hosszabb ideig kipróbálhatjuk a Jaguar első teljesen elektromos autóját!

[dt_photos_masonry category=”i-pace-hun”]
[ult_buttons btn_title=”Ide kattintva követhetsz minket a Facebookon is!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”Defaults-facebook-square” icon_size=”40″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:20px;”]
[ult_buttons btn_title=”Csatlakozz a legnagyobb Magyar Elektromos autó tippek és kérdések Facebook csoportunkhoz!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”Defaults-comments” icon_size=”30″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”2″ btn_font_size=”desktop:14px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!