Márciusban debütál a Jaguar I-Pace

0

Már biztos! A Jaguar megerősítette, hogy a végleges sorozatgyártásra érett teljesen elektromos Jaguar bemutatójára a márciusban megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon kerül majd sor!

Már a tanulmány közzétételekor leszögezte a gyártó, hogy a megjelenés tekintetében túl sok eltérésre nem érdemes számítani, – ahogy már be is mutattuk – az autó kívül és belül is hozza azt a szintet ami a koncepciónál is megfigyelhető volt. Külsőleg már mindent lehet tudni az autóról, ma reggel még egy videót is bemutattunk ahol egyhuzamban 322 kilométert megtettek az elektromos SUV-al, a hajtásláncról azonban nem sok pontos infónk van. Az egy éve bemutatott tanulmány autóban első- és hátsó tengelyeken elhelyezett villanymotorokkal, 400 lóerős teljesítménnyel és 700 Nm-es nyomatékkal találkozhattunk. Az akku csomag egy 90 kWh-s pakkból állt össze.

A jelenlegi 200 darabos teszt flotta egyelőre “csak” egy kisebb 50 kW-os fedélzeti töltővel van felszerelve. Az is lehet, hogy a végleges modellekbe már gyorsabb töltő kerül. Márciusban kiderül!

Az autó európai értékesítése közvetlenül a Genfi Autószalon zárása után indul.

[dt_small_photos category=”i-type”]
[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!