Jaguar I-Pace – 322 km hatótávolság már biztos

0

Egy éve, hogy a Jaguar bemutatta az első teljesen elektromos SUV koncepciójukat a Los Angeles-i Auto Shown.

A premier után eltelt egy év és újra megjelent a gyártó két Jaguar I-Pace prototípussal a rendezvényen, ahol elhangzott, hogy jövő év elejére már több mint 200 teszt járművel fognak rendelkezni szerte a világban. Ezekkel a modellekkel összesen 1.5 millió mérföldet tettek meg, így bizonyítva, hogy megérettek a sorozatgyártásra. A teszt autók egyelőre „csak” egy kisebb 50 kW-os fedélzeti töltővel vannak felszerelve, így biztosítható az autók gyors töltése CCS töltőn keresztül.

A brit autógyártó lépett egy merészet, és a „potenciális ügyfeleit”, akik elő akarják rendelni a modellt meghívják egy sétakocsikázásra. Az első szerencsés utazó Ann Voyer Pasadenából próbálhatta ki, hogy milyen a Jaguar első teljesen elektromos modellje. Az út Los Angelesből, a Sunset Boulevardról egészen San Luis Obispo, Morro Bay-ig tartott, ez közel 322 km hosszú út! A 90 kWh-s akkumulátorral felszerelt sport SUV-nak meg sem kottyant ez a távolság!

Az elektromos SUV 2018 márciusától már rendelhető lesz, ekkor fog kiderülni az ára is.

[vc_video link=”https://youtu.be/XB9Y_3tLKLg” align=”center”]
[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!