Jövő tavasszal érkezik a 40 kWh-s Nissan e-NV200

0

Jó hírünk van azoknak, akik Nissan e-NV200-at szeretnének hamarosan vásárolni. Ugyanis jövő tavasszal a Nissan végre frissíteni fogja a már öregecske 24 kWh-s akku pakkot a modernebb 40 kWh-s pakkra amit az új Nissan Leaf is kap. Mellesleg érthetelen, hogy miért nem frissítették a 30 kWh-s verzióra mikor a Leaf-et sikerült. Az első szállítások Európában fognak megkezdődni.

Az infót egy Nissan alkalmazott, Chrissy Schaller szellőztette meg.

A Nissan e-NV200 kizárólag Spanyolországban készül (meglehetősen korlátozott számban), míg az elemeket a sunderlandbeni (UK) gyárban gyártják és szerelik össze.

A jelenlegi e-NV200 NEDC ciklusban 170 km-t tud, persze a reálisabb EPA ciklusban számolva már ~115 kilométer hatótávolságra képes. Ha, megkapja a nagyobb akku csomagot akkor körülbelül 205 kilométer megtételére lesz képes valós körülmények között.

 

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!