Hármas szintű önvezető rendszerrel érkezhet a BMW i5

0

A BMW 2016-ban bemutatta a Vision NEXT 100 tanulmányát ami megmozgatta az emberek fantáziáját, és kíváncsian várják már hogy mit fog a bajor gyártó bemutatni az i3 és az i8 után.

Nemrég, egy Montrealban megtartott rendezvényen, a BMW kanadai vezetője Kevin Marcotte említett egy autót, egy teljesen új elektromos modellt, amit már 3-as önvezető rendszerrel fognak felvértezni. Sokan nem is gondolták volna, hogy a BMW hamarabb elhozza a vezető nélkül közlekedő autót, mivel ennél a szintnél csak akkor kell majd figyelnie a sofőrnek, ha az autó hangjelzéssel figyelmezteti.  A BMW-nek ez egy újabb mérföldkő lesz, mivel nem csak elektromosság, hanem technológia téren is előrelépést fog hozni ez az új modell. „Az autóban számos új technológia fejlesztés helyet kap”, de hogy pontosan mik ezek, azt sajnos nem közölte.

A vezető elmondása szerint egy SAV vagy crossover-ben debütálhatnak az új feature-ok, mivel az USA piacain ezekre a kialakításokra van kereslet. Előre láthatóan 2021-től már rendelhetőek lesznek.

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!