Angliában már előrendelhető a Honda e

0

Hát ezt is megértük, annyi várakozás és hír után végre azt is megírhatjuk, hogy Európában is rendelhető a Honda első, tisztán elektromos autója, ami a Honda e nevet kapta.
Jelenleg Angliáról tudunk csak, ahol rendelhető az autó, de minden bizonnyal hamarosan tovább bővül az országok listája! Nem ez az első típus, amit elsőként Angliában lehet megrendelni az európai országok között, sokszor vagyunk kicsit irigyek ilyenkor 🙂

Aki pedig ott él és szeretne magának egy ilyen Hondát, annak csupán annyi a dolga, hogy ellátogat a márka foglalási oldalára és csupán a színt kell kiválasztania. Ezután el kell majd látogatnia egy általa kiválasztott Honda kereskedésbe, ahol a további részletek és a szükséges papírmunka is elvégezhető lesz. Természetesen némi pénzzel is jelezni kell a szándék komolyságát, ez ebben az esetben 800 fontot jelent.

A Honda szerint közel 22.000 érdeklődő jelezte, hogy komolyan érdeklődik a típus iránt Európában. Egyelőre nem sok technikai adat tudható az autóról, de a 200 km (WLTP) szinte már biztos.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!