Árat csökkentett a Mobiliti

0

Március 13-tól, azaz mától csökkentette az árait a Mobiliti az e-Mobi DC töltőin, és bevezetik az AC töltőkön is alkalmazott egységárat. Továbbá a Mobiliti Helló Tavasz díjcsomag megvásárlásával valamennyi töltőin bruttó 26 Ft kedvezménnyel tölthetnek a lakossági ügyfelek.

Mostantól az e-Mobi DC töltőkön is az AC töltők egységára érvényes, így a 22 kW-os DC töltés ára a mostani 240 Ft helyett, a „nagy” DC töltőkön pedig a jelenlegi 260 Ft helyett egyaránt 225 Ft.

Az árcsökkentés több más töltőt is érint. A töltések megkezdése előtt mindenképp érdemes tájékozódni az adott töltőre vonatkozó árról az applikációban! Az árak átállítására az érintett töltők mindegyikén március 13-án folyamatosan kerül sor.

Továbbá a Mobiliti március 13-tól az egységes árazás mellett bevezeti a Mobiliti Helló Tavasz díjcsomagot, mely az alábbi előnyöket kínálja:

  • Mobiliti valamennyi a közforgalom számára elérhető töltőjén – köztük az Auchan, Spar, McDonald’s, Decathlon töltők – bruttó 26 Ft kedvezménnyel tölthetnek a Mobiliti magánügyfelei.
  • Az e-Mobi DC töltőkre vonatkozó – díjcsomagtól független – árcsökkentésnek köszönhetően a Helló Tavasz díjcsomaggal az e-Mobi valamennyi töltőjén 199 Ft-ért tölthetnek a Mobiliti ügyfelei.

A díjcsomag egyszeri költsége:

  • 2 990 Ft, ami 30 napra szóló, de legfeljebb 1 000 kW/h kedvezményes töltést biztosít.  
  • A díjcsomag ellenértéke töltésre nem használható fel.

Az első 30 nap leteltével a díjcsomag automatikusan megújul, de bármikor lemondható. Lemondáskor a már elindult díjcsomag a 30 nap leteltéig érvényes és felhasználható, de a lemondást követően a következő időszakra nem indul újra. A kedvezményes töltés a roaming szolgáltatás keretében elérhető töltőpontokon nem vehető igénybe, mint pl. IONITY, Lidl, a külföldi töltőpontok, vagy céges belső, telephelyi (nem publikus) töltőállomások.

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!