Idén is nyerhetsz értékes ajándékokat a MOL Plugee-val

0

A tavalyihoz hasonlóan idén is elindította legújabb nyári nyereményjátékát a MOL Plugee, ahol olyan értékes nyereményt lehet nyerni, mint egy iPhone 14 és egy AirPods.

Nincs más teendőjük a tisztán elektromos, vagy éppen a plug-in hibrid autó tulajdonosainak mint, hogy 2023.07.10. és 2023.08.20. között a MOL Plugee applikációján keresztül indítva legalább 2500 Ft értékben töltsenek Magyarország valamelyik Plugee töltőjén.

A játékban való részvétel automatikus, tehát nincs szükség külön regisztrációra. Amennyiben valakinek nincs felhasználói fiókja, ide kattintva tud létrehozni egyet.

Továbbá a játék időtartama alatt a legalább ötször töltő felhasználók részt vesznek egy különdíj sorsoláson, ahol egy Apple Watch Series 8-as okos órát lehet nyerni. Míg hetente egy Nintendo Switch-et lehet nyerni. A fődíj pedig egy iPhone 14 és egy 3. generációs AirPods.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!