Nyerj értékes ajándékokat a MOL Plugee-val

0

Elindította legújabb nyári nyereményjátékát a MOL Plugee, ahol olyan értékes nyereményt lehet nyerni, mint egy BMW CE 04 elektromos robogó.

Nincs más teendőjük a tisztán elektromos, vagy éppen a plug-in hibrid autó tulajdonosainak mint, hogy 2022.07.04. és 2022.08.21. között a MOL Plugee applikációján keresztül indítva legalább 1500 Ft értékben töltsenek Magyarország valamelyik Plugee töltőjén. A játékban való részvétel automatikus, tehát nincs szükség külön regisztrációra. Amennyiben valakinek nincs felhasználói fiókja, ide kattintva tud létrehozni egyet.

A nyereményjáték főnyereménye egy BMW CE 04 tisztán elektromos robogó. Továbbá hetente egy darab Samsung Galaxy Tab S6 Lite tabletet sorsolnak ki egy 10.000 Ft értékű streaming előfizetéssel.

Amennyiben valaki a játék időtartama alatt négyszer, vagy annál többször tölt a MOL Plugee töltőin 1500 Ft értékben az indulhat az extra nyereményekért is. Ezek egyike egy 2 fő részére, 2 éjszakás, 3 napos kikapcsolódás, reggelivel és vacsorával a zánkai Zen Garden Resortban. További két szerencsés egy-egy Samsonite S’CURE ECO bőrönddel lehet gazdagabb.

A MOL Plugee nyári játékáról további információkat ide kattintva lehet olvasni.