Szörnnyé alakított a BRABUS egy Mercedes-AMG EQS 53-mat

0

A BRABUS szakértelmét szerintem senkinek nem kell bemutatni, ellenben azt a szörnnyé alakított Mercedes-AMG EQS 53-mat, amit megdöbbentő megjelenéssel küldött az utakra a világhírű tunercég.

Az 1977-ben alapított német vállalat legújabb alanya a Mercedes-AMG EQS 53, a Mercedes-Benz elektromos luxusszedánjának új, legerősebb, teljesítményorientált AMG változata lett. Az első ami feltűnik az elektromos luxusszedánon az az, hogy az AMG sportos dizájnelemeket tovább fokozták a BRABUS jellegzetes vonásaival. Ilyenek a karbonszoknyák, spoilerek és a diffúzor.

A képeket látva feltűnik, hogy a tunercég a krómot teljesen eltüntette és helyette feketére cserélt mindent. Hogy a megjelenés még jobban kiemelkedjen, a BRABUS 22 colos, fekete színűre fényezett monoblokk keréktárcsákat szerelt fel, a felfüggesztés pedig elöl több mint fél, hátul pedig közel egy centiméterrel állítható a BRABUS SportXtra felfüggesztési modul segítségével.

Továbbá a BRABUS az EQS belső teréhez is hozzányúlt. Az „Arrow Wave” névre keresztelt varrással a belső teret egyesítették, mindez környezetbarát módszerekkel cserzett bőrrel és vegán szövetekkel párosítva, így a jellegzetes BRABUS luxus és a fenntartható gondolkodásmód ötvöződik.

Az új trendeket követve a legtöbb Mercedes vásárló számára az elektromos járművek jelentik a luxus és a teljesítmény jövőjét. Ezzel a modellel pedig a BRABUS tovább emelte azt a bizonyos lécet.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!