Összevesztek a Supercharger töltőn, az egyik Teslás lelőtte a másikat

0

Lövöldözésig fajult két Tesla tulajdonos vitája egy Supercharger töltőnél.

Az eset tegnap történt Denverben az Edgewater Public Market melletti Tesla Supercharger állomáson. A Denver7 helyi hírügynökségnek a rendőrség megerősítette azt a tényt, hogy a Supercharger állomáson történt lövöldözésben az egyik járművezető belehalt a sérüléseibe.

„Az Edgewater-i rendőrség szerint a lövöldözés két Tesla-sofőr verekedéséből indult ki a W 20th Avenue 5500-as tömbjének töltőállomásánál, a piac parkolójában.” A rendőrség szerint a lövöldözés az egyik töltőnél kialakult vita után kezdődött el.

A pontos részletek egyelőre nem tisztázottak, de a két Tesla-sofőr egyike a korházba szállítás közben vesztette életét, míg a gyilkos lövést leadó autós elmenekült a helyszínről.

Frissítés: A rendőrség legfrissebb információi szerint nem is biztos, hogy a töltő miatt alakult ki a vita. Lehet, hogy teljesen más dolog áll a háttérben. Mindenesetre az elmenekült lövöldöző később feladta magát a rendőrségen.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!