Árcsökkenést jelentett be a Mobiliti

0

December végén attól volt hangos a sajtó, hogy drasztikusan megemelte a köztéri töltőinek az árát Magyarország legtöbb töltőjét birtokló Mobiliti.

Most egy hónappal később pedig végre egy jó hír is érkezett. Az MVM Mobiliti Kft. – csökkenő költségeinek köszönhetően – publikus töltőoszlopai többségén olcsóbban biztosítja a töltést 2023. február 3-tól.

Íme a hivatalos kommunikáció:

Számos közterületi töltőállomáson és önkormányzati töltőponton több mint 20%-kal kell kevesebbet fizetni a töltésért. Az árak átállítására az érintett pontokon 2023. február 3-án folyamatosan kerül sor, így felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a töltés megkezdése előtt ellenőrizzék az aktuális töltési árakat a Mobiliti applikációban, illetve a honlapon (www.mobiliti.hu ).

2023. február 3.-tól a töltési árak az alábbiak szerint alakulnak az árváltozásban érintett töltőcsoportok szerint:

  • Számos közterületi és e-Mobi AC22 töltőponton, valamint önkormányzati töltőpontokon (Type 2) 285 Ft/kWh helyett 225 Ft/ kWh,
  • Számos közterületi és e-Mobi DC25 töltőponton, valamint önkormányzati töltőpontokon (CCS2 és Chademo) 305 Ft helyett 240 Ft/kWh,
  • Számos közterületi és e-Mobi DC50 (CCS2, Chademo és TYPE2) 240 Ft/perc helyett 190 Ft/perc,
  • Spar áruházlánc töltőpontokon 170 Ft/kWh helyett 335 Ft/kWh,
  • Shell Recharge DC ultratöltőkön 415 Ft/ perc helyett 405 Ft/perc 

árakon tölthetnek regisztrált felhasználóink.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!