Megérkezett az első Tesla Model 3 halottaskocsi

0

A halottaskocsik viszonylag rövid távokat tesznek meg és ezidő alatt jó, ha csendben teszik meg az útjukat. Láttunk már példát halottas autóvá átalakított elektromos autókról. Az első ilyen átalakítás talán egy Tesla Model S-re esett, amit 2018-ban alakítottak át. Majd idén augusztus közepén egy brit temetkezési cég látott nagy fantáziát, hogy elektromos autókat alakítson át eme nemes célra. Első példányuk egy Nissan LEAF-re esett.

A napokban pedig egy holland székhelyű halottas autókat és limuzinokat gyártó cég mutatta be első teljesen elektromos halottaskocsiját amit egy Tesla Model 3-ból faragtak át. A Derks által átalakított Tesla Model 3 Standard Range Plus modellje egyetlen töltéssel akár 350-375 kilométert tud megtenni.

„A Tesla Hearse 3 alapkivitelben egy csomagtér ajtóval és 100%-ban kompozit, könnyű karosszériával készül. A jármű kis oldalajtókkal is fel van szerelve, melyek mögött tároló rekeszek és kihúzható padlólemez található. A jrámű alapkivitelben elektromos függönnyel és LED-világítással van felszerelve.”

A Derks egyelőre nem árulta el a Tesla Model 3 halottaskocsi árát.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!