Bemutatkozott a Ford Pro és a Ford E-Transit

0

A Ford Pro Vehicles bemutatja a vállalkozásoknak az új, tisztán elektromos hajtású E-Transitot, ami a vállalat meggyőződése szerint új dimenziót nyit az elektromos járművek termelékenységében és felhasználói élményében.

A világ legkelendőbb áruszállítójának tisztán elektromos hajtású változata a kategória legnagyobb akkumulátorát, hatótávolságát és teljesítményét, valamint a különleges ProPower Onboard funkciót kínálja; ez utóbbival az autó áramforrásként is használható. Mindehhez a Ford bőséges alapfelszereltséget nyújt, amely tartalmazza a legújabb, Euro NCAP által díjazott intelligens vezetősegítő és biztonsági rendszereket. A Ford Pro Charging átfogó töltési támogatást kínál, illetve azokat az integrált Ford Pro megoldásokat, amelyek optimális hatékonyságot és csekély üzemeltetési költséget biztosítanak.

Az új E-Transittal mutatkozik be az európai piacon a Ford Pro; ez egy új globális értékesítési és szolgáltatási üzletág, ami világszínvonalú járművekkel, illetve a legmodernebb termékekkel és szolgáltatásokkal javítja haszonjárműveket használó vállalkozások termelékenységét.

“Az E-Transit egy dimenziós ugrás a haszonjárművek üzemeltetői számára. Tisztán elektromos hajtásának, kompromisszumok nélküli használati értékének és a Ford Pro integrált szolgáltatás-ökoszisztémájának köszönhetően vásárlóink még hatékonyabban végezhetik munkájukat, és amikor teljes egészében elektromos autókra váltanak, azzal hihetetlenül felpörgethetik az üzletmenetüket,” vélekedett Hans Schep, a Ford Pro Europe igazgatója. „Az E-Transitot úgy áraztuk be, hogy minden európai vállalkozás számára vonzó lehetőséget jelentsen.”

Az E-Transit bőséges alapfelszereltséggel lép piacra, és olyan fejlett technológiákkal, amelyek megkönnyítik és minden eddiginél előnyösebbé teszik az ügyfelek számára, hogy elektromos járművekre váltsanak. Az autót arra tervezték, hogy alap-akkumulátorának 68 kWh teljesítményével és a kategória legjobbjának ígérkező, 317 kilométeres (WLTP) hatótávolságával a felhasználói igények lehető legszélesebb skáláját fedje le.

A megszokott Transit-képességeket olyan tulajdonságok szavatolják, mint az erős, 430 Nm forgatónyomatékú elektromotor (135 vagy 198 kW maximális teljesítménnyel), a dobozos áruszállító kivitel akár 1758 kilogrammos hasznos teherbírása, az átfogó, összesen 25-féle (köztük dobozos, duplakabinos dobozos és önjáró alvázas), többféle hosszúságú és magasságú modellváltozat, vagy éppen a 3,5-4,25 tonnát kitevő megengedett teljes össztömeg.

Az E-Transit egyféle, Trend kivitelben készül, mely jóval gazdagabb felszereltséget kínál, mint a velük azonos teljesítményű dízelmotoros változatok. Az E-Transit modellekben Elektronikus Hőmérséklet-szabályozás, Kulcs Nélküli Indítás, Sebességtartó Automatika, Parkolóradar, Ülésfűtés, Quickclear Szélvédő és fűthető, motorosan állítható külső visszapillantók működnek.

Minden E-Transit alapfelszereltsége a FordPass Connect modem, ami folyamatos konnektivitást biztosít a Ford Pro szolgáltatásokhoz és a Ford Power-Up szoftverfrissítésekhez. Az autó teljes élettartamára szól a FordPass Pro vagy Ford Telematics Essentials szolgáltatás, de jár még egy egyéves hozzáférés is a Blue Oval Töltőhálózathoz, illetve egyéves Ford Pro E-Telematics előfizetés a flottavásárlók számára.

A Ford Pro a kategória legkedvezőbb, egyéves, kilométer-korlátozás nélküli szervizintervallumát kínálja, míg a nagyfeszültségű elektromos részegységekre nyolc évre, illetve 160.000 kilométerre szóló garanciát nyújt

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!