Új árakat vezet be a MOL Plugee a töltőin

0

A MOL 2012-ben elsőként helyezett üzembe elektromos gyorstöltőt, és az elmúlt 10 évben is folyamatosan bővítette hálózatát, melynek eredményeképp jelenleg a régióban 177 elektromos töltővel rendelkezik a vállalat. Az egész Európában tapasztalható, extrém módon megnövekedett villamos energia árakra tekintettel a MOL április 1-jével megemeli az e-mobilitási szolgáltatásának árát Magyarországon, Romániában és Horvátországban, valamint Szlovéniában, utóbbi esetén az árváltozás kizárólag az ultragyors teljesítményű töltést érinti. 

A MOL Plugee magyarországi hálózatában 80 elektromos töltő található országszerte, közülük 5 gyors- 68 nagyteljesítményű villám-, 7 pedig ultragyors töltő. A szolgáltatás továbbra is a MOL Plugee applikáción vagy a weben keresztül vehető igénybe, illetve a töltőállomások shopjaiban.

2022. április 1-től érvényes árak:

Az árváltozás mellett, 2022. április 1-jétől, első körben egy hónapos teszt időszakra elengedik a 3000 Ft-os zárolási díjat, ezzel is kényelmesebbé téve szolgáltatásunk igénybevételét.

A MOL a régió további 5 országában, Csehországban, Horvátországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Romániában is rendelkezik elektromos töltőkkel, összesen 94 egységgel, melyeket szintén a MOL Plugee applikáció segítségével használhatnak az elektromos autósok. Az árváltozás a MOL Plugee külföldi szolgáltatásait is érinti, a cseh hálózat kivételével, az alábbiak szerint:

Valamint az árváltozás Szlovéniában csak az ultragyors teljesítményű töltést érinti. 

Az elektromos töltőhálózat fejlesztését a MOL továbbra is napirenden tartja, így a tervek szerint 2025-ig 500-ra emelkedhet a régióban elérhető töltők száma.