Április 16-án nyílik a Tesla Pop Up Store Budapesten

0

2019 elején tudatta Elon Musk a nagy hírt, hogy a Tesla Kelet-Európa felé veszi az irányt. Ekkor még nem lehetett tudni pontos dátumot. Azonban, 2019 nyarán végre felkerült a Tesla térképére Budapest is, mint jövőbeli bolt és szerviz városa. 2021 január elején pedig bejegyezték a Tesla magyarországi leányvállalatát.

A napokban egyre több információ került napvilágra, melyet elsőként a Tesla Club Magyarország Facebook csoportban osztottak meg a csoporttagok. Elsőként csak annyit, hogy hamarosan nyit a magyarországi Tesla üzlet. Majd a mai napon érkezett az egyik clubtagnak egy levél, melyben a következő áll: „Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy Április 16.-án tervezzük megnyitni Magyarországon az első hivatalos Tesla üzletet a MOM Park bevásárlóközpontban.”

Tehát, ha minden jól megy és a járványügyi helyzet is úgy engedi akkor április 16-án megnyílik az első hivatalos Tesla üzlet Magyarországon. Ami egy Pop Up Store lesz igazából. Egészen pontosan a végleges helyszín később, 2021 végén vagy még később 2022 elején nyithatja meg a kapuit. Több mint valószínű, hogy egy szervizzel összekapcsolva.

Elsőként Magyarországra egy szerviz nyitása lenne a legfontosabb, ezzel elkerülve az állandó Bécsbe vagy Linzbe utazást egy esetleges meghibásodás miatt. Bízunk a legjobbakban, amint újabb hírt hallunk, jelezzük!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!