A Tesla kelet felé terjeszkedik, de mi a helyzet Magyarországgal?

0

Elon Musk karácsonyi szünetben elejtett Tweetje rögtön találgatások sokaságát indította el, miután a válaszban Musk szerint “drámai növekedés” vár az európai Supercharger hálózatra.

Álljunk meg egy kicsit, mivel nem csak a Supercharger hálózatot bővíti a Tesla!

Ezen Tweet alapján indultak el páran és kezdtek oknyomozásba, hogy mégis mi állhat Elon postja mögött. Január 7-én tűnt fel egy bejegyzés a Redditen, melyben nyerelko felhasználó talált egy érdekes cikket. A cikk tartalma szerint a Tesla 2018 december 18-án hivatalosan is bejegyeztette a helyi leányvállalatát, Tesla Czech Republic Ltd. néven. Továbbá már nyitott pozíciókat is lehet találni a hivatalos Tesla álláskereső oldalán.

Valami készül a cseheknél? Igen!

Lengyelországból is érkeztek meglepetések! Ezen újdonságokat is egy Reddit felhasználó szellőztette meg, aki LooZpl nick név alatt postol.

2019 január 4-én bejegyezték a Tesla Poland sp. z o.o. nevű céget, melynek 99,5%-os tulajdonosa a holland székhelyű Tesla International B.V.. LooZpl szerint már februárban nyithat a Tesla egy showroom-ot Varsóban. Munkaerőt ide is keresnek a Tesla honlapján. További adalékként az e-cars.hu kapott egy fülest, mely szerint a lengyelek már a weboldalt is elindították, tesla-warszawa.com címen!

Lengyel barátainknál is nyithat a Tesla? Igen!

Mi a helyzet Magyarországon? Számunkra ez a legfontosabb kérdés!

A Tesla álláshirdetési felületén egyelőre még nem találni hazai vonatkozású meghirdetett állást. Pedig itthon is akadnak ilyen járgányok szép számmal, és ezek hivatalos szervízeléséért Bécsig kell utaznunk. Ez pedig sokszor plusz logisztikát igényel, ami néha kellemetlen tud lenni.

Azonban van egy nagyszerű hírünk! Magyarországot sem hagyja ki a Tesla!

Lehet, hogy lesz hazai szervíz? Esetleg showroom? Heteken belül fény derülhet minden részletre!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed.

[ult_buttons btn_title=”Ide kattintva követhetsz minket a Facebookon is!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”40″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:20px;”]
[ult_buttons btn_title=”Csatlakozz a legnagyobb Magyar Elektromos autó tippek és kérdések Facebook csoportunkhoz!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”30″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”2″ btn_font_size=”desktop:14px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!