Hatásos reklámban az Opel (Vauxhall) Corsa E

0

Az Opel (Angliában így a Vauxhall) most  először kínál a Corsa teljesen új hatodik generációjával teljesen elektromos, akkumulátoros változatot, 100 kW (136 LE) teljesítménnyel és 330 kilométert (WLTP) elérő hatótávval.  A Corsát, legnépszerűbb típusát választotta, hogy végérvényesen kiszabadítsa szűk piaci réséből az elektromobilitást. Az Opel Corsa abszolút bestseller, 1982-es premierje óta több mint 13,6 millió hagyta el a gyárkaput. Emberek sokaságát mobilizálta, most pedig az emissziómentes autózásba kínál belépést.

330 kilométeres hatótávjával tökéletesen alkalmas mindennapi használatra az ötajtós jármű. 50 kilowattórás akkumulátorát 30 perc alatt lehet gyorstöltéssel 80 százalékig feltölteni – ehhez természetesen egy legalább 100 kW teljesítményű villámtöltő használata szükséges. Meggyőző az akkura adott nyolcéves garancia is. A MyOpelApp alkalmazással bárhonnan ellenőrizhető a feltöltöttség, úgyhogy mindig optimalizálhatja a töltés idejét és költségét az ember.

A magyar árakról annyit tudni, hogy a nagyon jól felszerelt Edition változat ára 11.200.000 forinttól indul. A fekete tetős, alufellnis, ledmátrix világítású és a legnagyobb infotainment-et tartalmazó First Edition ára pedig 12.010.000 forinttól. Az autó 2+3 év/100.000 kilométer garancia vonatkozik, az akkumulátorra pedig nyolc év. A végleges árból természetesen levonható a 1,5 millió forintos állami támogatás!

További jó hír, hogy mindkét változathoz elérhető a 3 fázisú AC töltő. Az Edition modellhez plusz 200.000 forintért rendelhetjük a nagyobb fedélzeti töltőt, míg a drágább First Edition modellhez már a 11 kW-os jár alapban. Az elektromos Opel Corsa-e teljes magyar árlistáját ide kattintva lehet letölteni!

Ehhez a kiválónak ígérkező elektromos autónak készített most egy remek, és igencsak beszédes reklámot a Vauxhall, ami ráadásul okosan adagolja a tudat alatti szimbolikus információkat!

“Ideje felébredni és 100% elektromosnak lenni”, ez egy igazán kiváló összegzése napjaink autóipari átalakulásának, ami ha tetszik, ha nem a belsőégésű világ végét jelenti. A kérdés csupán a mikor. A reklámban a kedvenc részünk a kútfejekből alakult temető, ahol a cowboy sapkás úr siratja a régi, kőolaj-alapú világot! 2020 tehát remélhetőleg a nagy dolgok éve lesz az autóipar és az elektromos meghajtás életében, amit egyszer legyőzött a 20. század elején a kőolaj, de vélhetően ez csak egy egyszeri győzelem volt!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/