2024-ig biztosan gyártásban marad a BMW i3

0

A mostanában bizonytalan jövőjű (hol megszűnik, hol életben marad, attól függően épp mit nyilatkozik a márka adott képviselője) i3 a BMW egyik legsikeresebb modellje így igazából a márka nem feltétlenül csinálna jó bizniszt azzal, ha beszántanák az i3-at, hiszen világszerte hatalmas rajongótábora van!

Bár az elmúlt 7 évben nem mutatott be a BMW másik tisztán elektromos modellt, a következő két évben négyet is terveznek, szóval izgalmas lesz a 2020-2021-es év a bajoroknál:

A fenti három mellett pedig egészen 2024-ig (eddig) biztosan számol a BMW az i3-al is, amiből csak tavaly már 35 ezer darab kerül értékesítésre! A 2024-es minimum dátumról a BMW lipcsei gyárának egyik vezető alkalmazottja nyilatkozott a Leipziger Volkszeitung újságnak, így remélhetőleg még sokáig velünk marad az i3!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!