Már csak pár nap és bemutatják a Tesla Pickupot

0

Az elmúlt hónapokban többször olvashattuk már, hogy novemberben lesz a Tesla első pickupjának a bemutatója.

Most pedig maga Elon Musk erősítette meg hivatalos Twitter csatornáján, hogy a bemutatóra november 21-én kerül sor Los Angelesben a SpaceX rakétagyárának a közelében.

Ez lesz az első olyan elektromos autó, mely nagy megdöbbenést válthat ki majd az emberekből. Musk több alkalommal is elmondta, hogy a megjelenés tekintetében felejtsük el azt amit eddig a pickupokról tudunk. Egy egészen más és futurisztikus elektromos pickupot fognak nekünk bemutatni november 21-én.

Magáról az újdonságról egyelőre még nem sokat tudni. A legtöbb renderkép meg sem közelíti a végleges verziót. Ami viszont biztos, az az, hogy a Tesla 50 ezer dollár alatti kezdőárat tűzött ki célul. Musk elmondta, 49 ezer dollárnak vagy valamivel kevesebbnek már elégnek kell lennie egy jó pickup megvásárlására.

Várhatóan a Tesla Pickup hatótávolsága 650-800 kilométer körül alakulhat egyetlen feltöltéssel. De, várjuk meg mindenképp a november 21-et, hisz akkor minden kiderül. Az biztos, hogy a Tesla valamit nagyon jól csinál, hisz még egyetlen kép sem került ki a modellről. Vagy pedig egész végig a szemünk előtt volt. Ki tudja?

De miért pont a SpaceX rakétagyárának a közelében lesz a bemutató? Szinte biztos, hogy a show része lesz majd valami rakétahúzó felvonulás is. Több mint valószínű, hogy Musk nem hagyja szó nélkül, hogy a tisztán elektromos Ford F-150 közel félmillió kilót vontatott.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!