Közeledik a November 17, amikor a Ford a Los Angeles Auto Show-n bemutatja majd a várt SUV-t, ami a cég elmondása szerint a legendás Ford Mustang örökségét fogja magában hordozni (jelentsen ez bármit is egy benzines izomautó és egy elektromos autó relációjában). A hatótávról már tett említést a Ford, egy weboldal hívja fel finoman a figyelmet arra, meddig tudnánk eljutni az újdonsággal.

Hirdetés

Mivel a technikáról eddig nem sokat tudunk, érdemes most a külsőre fókuszálni. Augusztusban szerepelt nálunk egy fiatalember elképzelése arról, hogyan nézhetne ki az újdonság:

Úgy tűnik, nagyon nem lőtt mellé a formát illetően, hiszen október végén egy CAD tervrajz került fel a Facebookra, amin szinte kendőzetlenül látható a forma és az alak.

Most pedig 10 nappal a premier előtt (tervezetten, vagy véletlenül) elcsípték a tesztautót, amint közúton közlekedik. A képek azonnal fel is kerültek az InsideEVs oldalra:

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/