Az Audi pár napja közzétett egy fotót, melyen a már korábban bemutatott elektromos modellek láthatók. Az e-tron mellett feltűnik a Q4 e-tron és az e-tron GT tanulmány is. A háttérben azonban megbújik egy olyan modell, melyről eddig egy szót sem ejtett a gyártó.

Hirdetés

Túl sok információt nem találhatunk a modellről, az viszont biztos, hogy nem kapott annyira extravagáns külsőt mint az elektromos tanulmányok esetében megszokhattuk. Így könnyen előfordulhat, hogy már egy szinte a sorozatgyártáshoz közeli állapotban lévő modellt láthatunk.

Az Audihoz közel álló forrás szerint még zajlanak a finomhangolások az autó külső megjelenését illetően.

Az Auto Express jelentése szerint egy A7 Sportback méretű modellről lehet szó, ami az akkumulátorcsomagok miatt valamivel magasabb tetővonallal kerülhet bemutatásra.

Az újdonság szinte biztos, hogy az Audi és a Porsche által közösen fejlesztett PPE platformra kerül majd. A PPE platformot elkülönítették attól a J1 architektúrától, amely a Porsche Taycan és az Audi e-tron GT alá került, lévén, hogy az utóbbi modellek egyértelműen a sportautó kategóriát képviselik.

Mindenesetre kíváncsian várjuk az új tisztán elektromos Audi jövevényt!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/