Pár napja, a Frankfurt Motor Show előtt leplezte le népautónak szánt tisztán elektromos modelljét a Volkswagen ami az ID.3 nevet kapta. A német konszern 45, 58 és 77 kWh kapacitású akkumulátorokkal árulja ezeket az e-autókat melyek akár 330, 420 és 550 kilométert tudnak megtenni egyetlen töltéssel.

Hirdetés

Az alapmodell 147 lóerős teljesítménye mellett megvásárolható egy dinamikusabb változat is ami már 201 lóerő, viszont mindkét esetben a végsebesség 160 km/h-nál korlátozva lett.

Christine Leuderalbert, a Volkswagen elektromos mobilitási részlegének szóvivője szerint hamarosan biztos hogy érkezni fog egy teljesítményspecifikus változat az ID.3 esetében.

Jelenleg csak annyit tudni, hogy az újdonság nagyobb teljesítménnyel és sportosabb megjelenéssel kerülhet a piacra. Sajnos erre a modellre még várnunk kell, ugyanis további fejlesztésekre van szükség ahhoz, hogy a hatótáv ne szenvedje ennek jelentős mértékben a kárát.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/