Eladó az e-Up! alkatrészekből álló Bogár. Vagy csak a padlólemeze

0

Amikor nem olyan régen írtunk arról a Volkswagen Bogárról, ami a kasztni alatt gyakorlatilag egy e-Up!, még nem tudtuk az árát. Pedig az is van neki, hiszen a gyártásért felelős cég a frankfurti autókiállításon is megjelent.

Az eClassics vállalat gondozásában készült e-Kafer kompletten megvásárolható 99.900 eurós áron. De ha valaki drágállja, az megveheti csak a padlólemezt és a ráépített elektromos meghajtást is 39.900 eurós áron. Az ötlet végül is nem butaság, hiszen onnantól a vásárlón múlik, milyen autó kasztniját teszi rá.

Alapesetben egy 35 kWh-s akkupakk és egy 60 kW-os (80 LE) elektromos motor található a hátsó tengelyen. Ha valakinek ez nem elég, megveheti a „performance” csomagot, aminek segítségével 45 kWh-nyi akkucella és 75 kW-os motor lesz a jutalma. Ennek az opciónak az ára 15.900 euró! Ha esetleg valakinek az akkupakk sem kellene, akkor csupán 10ezer euróba kerül a padlólemez.

Egyre inkább úgy tűnik tehát, hogy van fantázia a Volkswagen elképzelésében, miszerint magában is árulnák a MEB padlólemezt, aminek segítségével határ a csillagos ég!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!