Volkswagen ID.3 – Autogefühl videó

0

Pár napja végre lehullt a lepel az első MEB platformra épülő Volkswagen ID.3-ról, aminek a szállítására azonban még nyárig várni kell.

Azonban a németek a világpremier után már majdnem kész ID.3-as prototípusokat bocsátott előtesztelésre. Az ID.3 külső mérete teljesen hasonlít a Golf-hoz, de a belső tér inkább a Passat-ot idézi, köszönhetően az új MEB platformnak.

Összességében a Volkswagen ID.3 dizájnja pozitív módon kiemeli az autót, ötvözve a futurisztikus elemeket és a modern trendeket az egyszerűséggel. Ez a formatervezés biztosan nem fog egyhamar kikopni a köztudatból.

De következzék a közel 30 perces videó amiből elég sok mindent megtudhatunk az ID.3-ról:

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!