Volkswagen ID.3: Kövesd élőben a bemutatót!

0

Az ID család rendkívül fontos a Volkswagen életben, hiszen ez szimbolizálja a márka megújulását és elköteleződését az elektromos meghajtás és a tiszta energiák irányába. A család elsőként bemutatásra kerülő tagja az ID.3 lesz, aminek sikere legalább akkora hatással lehet a márka jövőjére, mint anno a Bogár, vagy éppen a Golf volt.

Sok hír volt már nálunk is a típusról, de a Volkswagen eddig csak álcafóliával ellátott darabokkal parádézott, fenntartva az érdeklődést az autó iránt. Persze szemfüles e-autósok már kiszúrtak kevésbé álcázott tesztautókat is!

Sőt, volt olyan szerencsés német autós médium, ami megkapta az álcázott modellt némi élő körbejárásra!
A végleges, sorozatgyártásra érett modell pedig az idei frankfurti nemzetközi autókiállításon ( IAA – Frankfurt International Motor Show). Természetesen, mint minden fontos termék esetében, az ID.3 bemutatása is élőben követhető lesz, ahogyan a bemutatót követő prezentációk. A nagy nap szeptember 9. lesz, az ezt következő napokban pedig sajtókonferenciát tart majd a Volkswagen. Mindkét fő esemény követhető a Volkswagen live stream csatornán. A közvetítések menetrendje pedig:

Szeptember 09. 19:45-20:45 CEST időzóna – ÉLŐ
Szeptember 09. 22:00-22:45 CEST időzóna – ÉLŐ
Szeptember 10. 15:00-15:30 CEST időzóna – ÉLŐ
Szeptember 11. 10:00-10:30 CEST időzóna – ÉLŐ
Szeptember 11. 15:00-15:30 CEST időzóna – ÉLŐ

Már csak párat kell aludni és felfedi magát az ID.3

Ha lemaradnál az élő adásról, az összefoglalót és a legfontosabb információkat nálunk is elolvashatod az esemény után!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!