Hirdetés

Nem vitás, hogy a Tesla nagyon jól megoldotta a Tesla Model 3 gyártásának felfuttatását és a kezdeti szerény heti darabszámok után már nagyjából 5000 körüli darabszámot tudnak produkálni a fremonti gyárban. Ennek a számnak menne most neki a Tesla és napi(!) 1000 darab legyártott Tesla Model 3 a célkitűzés a 2019-es negyedik negyedév végére.

A 2. negyedéves jelentés szerint jelenleg átlagosan napi 797 db Model 3, valamint 160 db Model S és Model X készül Kaliforniában. Ennek a kapacitásnak a megnövelését tűzte ki célul Jerome Guillen (Tesla President of Automotive), amire – a Bloomberg szerint – egy levélben hívta fel a figyelmét a dolgozóknak. Ám ebben a levélben inkább titokzatoskodás volt, a konkrétumok elárulását későbbre ígérte!
Kíváncsian várjuk a tényeket, de már tavaly novemberben is volt szó arról, hogy Fremontban heti 7000 darab környékére akarják felpörgetni a darabszámot!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/