A Rivian neve sokak számára ismerős lehet, hiszen tavaly nagyot robbantottak az R1T és R1S elektromos autókkal. Az R1T egy pickup, míg az R1S a hétszemélyes SUV.

Adam Jones, a morgan Stanley elemzője a CNBC-nek adott nyilatkozatában közölte, hogy jelen pillanatban a Rivian az egyik olyan gyártó, amely annak ellenére, hogy csak egy start-up vállalatnak tekinthető, komoly nyomot hagyhat az elektromos autók Tesla által uralt piacán. Az elemző szerint a cégnek mindene megvan ahhoz, hogy ezt elérje, ugyanis tiszta lappal indult, egy pillanatig sem lengték körbe negatív visszhangok és az eddig bemutatott tanulmányok mint ígéretes modellnek tűnnek.

Jones szerint a befektetőknek ennyi is elég lehet ahhoz, hogy komolyabb mennyiségű pénzt pumpáljanak a vállalatban, így pedig néhány éven belül akár mindkét modelljét sorozatgyártásba küldhetne a cég. Apropó, akkor az Amazon már előre gondolkodott? Ugyanis épp ma írtunk arról, hogy az Amazon 700 milliót fektet a cégbe és a GM a másik aki érdeklődik még a cég támogatása iránt.

Bár a GM miatt egy kicsit húzom a szám. Neked mi a véleményed? Várjuk a véleményed az új fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. Regisztrálj még ma! “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/