Bár ez most csak egy rövidke videó, mégis érdekes látni, hogy sürögnek-forognak a KUKA robotgépek. Tovább azt is érdemes tudni, hogy a Model 3 már 17 országban kaphat hivatalosan és ez még csak tovább bővül hamarosan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Made in California. Available in 17 countries and counting. www.tesla.com

Tesla (@teslamotors) által megosztott bejegyzés,

Számtalan videót láthattunk már a Tesla Model 3-ról, és annak szétszedéséről. Sikerült olyan videót is előkeresnünk, ahol kasztni nélkül üzemelnek be egy hármas modellt. Érdemes kattintani ha még nem láttad! Decemberben már posztoltunk egy videót ahol bemutatják az akkumulátor pakk eltávolítását, érdemes azt is megnézni!

Ugyanazon hónapban pedig maga a Tesla osztott meg egy videót a hivatalos YouTube csatornájukon. Ezen a 49 másodperces timelapse videón bemutatják a Model 3 születését az összeszerelő soron.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/