A Tesla már nekiállt felhalmozni az első körben értékesíteni kívánt Model 3 készletet

1

Nagyjából 1 hónapja, hogy a Tesla átvett egy hatalmas épületet a Los Angelesen belül található Marina Del Rey öbölnél, hogy abból a régió elosztó központja legyen.

A terület egyrészt a nagyságából fakadóan is alkalmas az elosztó központ szerepre, másrészt az elhelyezkedése is kiváló, hiszen Los Angeles az egyik kiemelt értékesítési terület a Tesla számára. Szóval nagy a valószínűsége, hogy az eladás előtt álló modellek a jövőben is itt fogják várni a további sorsukat. A tulajdonosváltás után nem sokkal már érkeztek a lesifotók az udvaron gyülekező Model 3 felhozatalról. Nagyjából jelenleg 100 db autó várja az udvaron, hogy leendő gazdái átvehessék őket. Érdekesség, hogy pár hete még csak kb. 20 db autó volt a területen. Ebből is látható, hogy egyre jobban fognak felpörögni a termelési mutatók a Model 3 esetében.

[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon! is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!