Jöhet egy elektromos Nissan szedán?

0

Bár a Los Angelesben nemrég megrendezett Auto Show a Nissan szempontjából javarészt a Kicks-ről szólt, azért más típusok is vannak még amik figyelmet érdemelnek.

A Kicks egy kompakt méretű SUV lesz, ami a Juke helyét veszi át a vállalat észak-amerikai kínálatában és jövőre érkezik valamikor. Az ára várhatóan 19 ezer dollár lesz. De a továbbnézve a crossover kategórián, a Nissan azért még tartogat pár dolgot a tarsolyban, erről Michael Bunce, a Nissan észak-amerikai vezérigazgatója mesélt. Szerinte nagyobb fókusz eshet most a szedánokra, miután a vállalat SUV kínálata már teljes. Mint nyilatkozta is: „A szedán nem halott, úgy vélem jó esélyünk nyílik a kategória újraélesztésére”
Tény, hogy a szedán forma nagyon is alkalmas befogadni az elektromos meghajtást. A Nissan korábbi nyilatkozatai alapján is szinte biztosra vehető elektromos meghajtású szedán, valamikor 2019-ben.

[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!