Újabb fotón a Mercedes-Benz EQ A tanulmány

0

A nagyjából két hét múlva kezdődő Frankfurt Motor Show nagyszínpadát egyértelműen a Mercedes foglalja majd el, hiszen nem kevesebb mint 100 modellt kívánnak kiállítani, melyek között ott lesz a Párizsi Autószalonon bemutatott Generation EQ és a nemrég címlapokra kerülő EQ A teljesen elektromos tanulmány is. Meg persze, a Project One hiperautó is!

Az új Mercedes-Benz EQ A modell a nagyobb Generation EQ SUV alatt foglal majd helyet. A most közzétett fotók alapján, pedig joggal feltételezhetjük, hogy a végeleges sorozatgyártáshoz is nagyon közel áll a modell, hisz a lökhárító, fényszórók és a visszapillantók sem tűnnek olyan futurisztikusnak amik ne kerülhetnének fel a végleges változatra. Eltekintve az első hűtőrácson elterülő LED világítástól, azok csak showelemként szolgálnak!

Maga a Mercedes-Benz nagyon szűkszavú az új modellel kapcsolatban, mindössze annyit árultak el, hogy egy „kisméretű elektromos autó” kerül bemutatásra. A pontos méretek azonban ismeretlenek, de arányaiban hasonlítani fog a nagyobb EQ modellhez, mivel a platformjuk közös.

A technikai paraméterekről sincs még semmi infó, de az már biztos, hogy a Generation EQ hajtásláncát, nem fogja megkapni!

[vc_video link=”https://youtu.be/1ONmjmp1TBk” align=”center”]
[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!