Tölts gyorsan és kedvező áron a Rózsakert Bevásárlóközpontban!

0

Töltődj fel a Rózsakertben, és töltsd fel nálunk az autódat kedvezményesen, mindössze 99 Ft/kWh áron!

Vadonatúj, prémium minőségű, megbízható Circontrol márkájú autó töltőket telepítettek a Rózsadomb szívében található Rózsakert Bevásárlóközpontba. A mélygarázsban található töltőoszlopok gyors és kedvező árú töltést biztosítanak. A töltés ideje alatt pedig a látogatóknak sem kell unatkozniuk, hiszen meglátogathatják a Rózsakert több mint 40 üzletét: többek között divatüzletek, élelmiszerboltok, éttermek, tágas szupermarket, pékség, fodrász, és számos egyéb szolgáltató várja mindazokat, akik a bevásárlóközpontot választják.

A mélygarázs P2 szintjén található töltőket egyszerre összesen 8 autó használhatja, ugyanis a töltőoszlopokon 22 kW-s AC és 50 kW teljesítményű DC töltők várják az elektromosautó-tulajdonosokat. Az AC töltőkön TYPE 2 szabvány szerinti csatlakozás található, míg a DC töltőkön CHAdeMO és CCS szabvány szerinti csatlakozók is igénybe vehetők. Az oszlopokon található csatlakozók és a kijelző magassága megfelel a vonatkozó nemzetközi szabványoknak, így a fogyatékossággal élő vendégek számára is egyszerű a használata.

A töltés a népszerű Parkl applikációból indítható el, mely az App Store-ból vagy a Google Play áruházból tölthető le, egyszerűen és ingyenesen. Az alkalmazásban a töltőoszlop kiválasztásával azonnal el is indítható a töltés, majd annak befejeztével egyszerűen, készpénzmentesen fizethető ki a töltés díja az applikáción keresztül. A későbbi, egyszerűbb fizetés érdekében az alkalmazásban akár el is mentheted a bankkártyád adatait.

A töltők korlátlan ideig, 99 Ft/kWh áron használhatók, azonban az ár nem tartalmazza a parkolás díját, mely az első 2 órára összesen 300 forint, ezt követően pedig minden megkezdett órára 300 forint. Vasárnap az első 2 óra parkolás ingyenes. A töltők minden nap igénybe vehetők a bevásárlóközpont nyitvatartási ideje alatt, melyet a Rózsakert weboldalán tekinthetsz meg.

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

Támogató
PR cikkek, támogatott tartalmak megjelenítése. Bővebb információ az admin kukac e-cars.hu e-mail címen kérhető.