November végén indul a Tesla Cybertruck kiszállítása

0

Április végén ígérte meg Elon Musk, hogy hivatalos átadási ceremónia kíséretében adják át az első Cybertruck modelleket. Nos, úgy tűnik, hogy Musk tartja a szavát.

Tesla Cybertruck a megjelenésekor igen meghökkentő autóként érkezett meg a színpadra és őszintén szólva ez az extrém kinézet-okozta meghökkenés cseppet sem tompult a bemutató óta eltelt idő alatt. Sőt, ha hihetünk a pletykáknak, akkor nagyjából kétmillió előrendelést zsebelt be a Tesla a pickupja után.

A tegnap közzétett, harmadik negyedéves pénzügyi eredményekkel egyidőben Musk és csapata végre bejelentette, hogy a Cybertruck kiszállítása novemberben kezdődik. Egészen pontosan november 30-án kaphatják meg az első szerencsés vásárlók a régóta várt elektromos pickupjukat egy átadási ceremónián.

Továbbá, ha hihetünk a Tesla által közzétett statisztikáknak, akkor meglepő módon a Tesla már „több mint 125 000 Cybertruck” gyártási kapacitással rendelkezik.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!