A München Autószalonon mutatja be Neue Klasse e-autóját a BMW

0

A 2023-as Müncheni Nemzetközi Autószalonon a BMW Group az elektrifikáció, a digitalizáció és a körforgásos gazdaság területein előirányzott technológiai átállás legfrissebb lépéseit mutatja be.

A 2023-as Müncheni Nemzetközi Autószalonon a BMW Group a jövőbe vezető NEUE KLASSE modellgeneráció előfutárával várja a látogatókat. A BMW Vision Neue Klasse tanulmányautó a bajor prémiummárka hamisítatlan stílusában egyesíti az elektrifikáció, a digitalizáció és a körforgásos gazdaság innovációit. A tanulmányautó teljesen új dimenzióba helyezi a formatervezést, a járművezérlést, a hatékonyságot és a fenntarthatóságot – mindezek pedig hamarosan az utakon is átélhetővé válnak.

Az új tanulmányautó a BMW Group legfontosabb, jövőbe vezető területeinek legújabb innovációit egyesíti. A nóvum a BMW i Vision Circular tanulmányautó és a BMW i Vision DEE tanulmányautó alapelveire építkezik – amelyek a körforgásos gazdaság és a digitalizáció területén már eddig is bizonyították a BMW Group technológiafejlesztési szaktudását –, tulajdonságaikat pedig a külső és belső formaterv, a felhasználói élmény, valamint a hajtáslánc- és akkumulátor-technológia legújabb fejlesztéseivel ötvözi.

Az autószalon ideje alatt a BMW Vision Neue Klasse tanulmányautó az IAA Mobility Summit A2 csarnokában és a BMW Group Open Space területén is megtekinthető lesz.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!