Hihetetlen, hogy a Fastned mit tett a töltői árazásával

0

A Fastned európai elektromos autótöltőket üzemeltető vállalat számos országában csökkentette az árait a publikus töltőpontjain. Reagálva az energiaárak közelmúltbeli csökkenésére.

Elképesztő, hogy vannak olyan töltőpontokat üzemeltető vállalatok akiknek elsősorban nem a profit jele lebeg a szeme előtt. Erre egy kiváló példa a Fastned ma életbe lépő megmozdulása. Németországban, Belgiumban és Hollandiában november 1-től 0,83 euróról 0,74 euróra, Svájcban pedig 0,83 frankról 0,69 frankra csökkentette egy kWh díját a töltőiken a Fastned. Igen, ezek nem a legolcsóbb árak, de ha előfizetünk akkor akár 30%-kal is olcsóbban tölthetünk.

A Fastned a közelmúltban kilátásba helyezte árai csökkentését, mikor alig két héttel ezelőtt Michiel Langezaal, a Fastned vezérigazgatója kijelentette: „Amikor a nagykereskedelmi energiaárak alacsonyabb szinten stabilizálódnak, reméljük, ismét csökkenteni tudjuk árainkat.” A holland cég a jelek szerint kitart a jó szándéka mellett.

Ennek ellenére a Fastned arra is felhívja az elektromos autósok figyelmét, hogy nem biztos, hogy folyamatosan tudják ezeket az árakat tartani. „Továbbra is minden hónapban felülvizsgáljuk az energiaárakat és folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az árváltozásokról az alkalmazásunkon, webhelyünkön és a töltőképernyőinken keresztül”

Mindenesetre ez egy nemes gesztus, hogy amikor tudnak, akkor csökkentik a töltések árait.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!