Ezeken a helyeken változik a töltés ára a Mobiliti hálózatán

0

A Mobiliti a mai napon közzétette októberi árváltozásainak legújabb helyszíneit, ahol 2022. október 17-étől lép életbe a módosítás.

A hivatalos közleményben ez áll: „Az MVM Mobiliti Kft. szolgáltatási körébe tartozó kecskeméti Malom Központban található töltőkön 2022. október 17-étől a töltés ára bruttó 250 Ft/kWh.”

Továbbá változik az ultragyors töltés ára is: „A Shell Recharge töltőpontokon 2022. október 17-étől az eddigi 120 Ft/perc helyett az ultratöltőkön érvényes 150 Ft/perc áron – töltőfejenként maximum 150 kW teljesítménnyel – tölthetik autójukat az elektromos autósok. Az ármódosítás Budapesten a Péterhegyi úti, a Bécsi úti, a Füredi úti, valamint a vecsési Shell töltőállomásokat érinti.”

Fontos megemlíteni, hogy a töltési árakról a szolgáltatás igénybevétele előtt minden esetben a Mobiliti alkalmazásban lehet tájékozódni, ahol naprakész információk találhatóak.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!