Töltse fel egyszerűen elektromos autóját Webasto töltővel

0

A Webasto új töltőállomásaival az elektromos autók töltése gyors és biztonságos

A Webasto 1992 óta van jelen a magyarországi járműipar utólagos beépítésű piacán motortól független állófűtéseivel, klímaberendezéseivel és számos kényelmi termékével, melyek kényelmes és biztonságos utazást garantálnak, legyen szó személyautókról, tömegközlekedési járművekről, hajókról és lakóautókról. A hagyományos belső égésű motorokkal üzemelő járművek mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az elektromos járművek igényeinek kiszolgálására is. Az elektromos autók értékesítése már itthon is egyre dinamikusabban növekszik, ezek otthoni, munkahelyi töltéséhez kínálunk megoldást igényes kivitelezésű, modern megjelenésű töltőállomásainkkal. Használatuk rendkívül egyszerű és biztonságos, a német gyártású töltőink garantálják a kiváló minőséget. 

A Webasto Pure töltőállomással autóját egyszerűen és gyorsan feltöltheti, 11 (fázisonként max. 16A) vagy 22 (fázisonként max. 32A) kW töltőteljesítménnyel kapható, előre beépített Type 2 töltőkábellel rendelkezik. A töltőhöz való hozzáférés egyszerű kulcsos kapcsolóval lehetséges, a LED kijelző nyújt információt a töltőüzemről. A Webasto Pure sokkal gyorsabb és biztonságosabb megoldást kínál a hagyományos háztartási csatlakozókhoz képest. 

Webasto Pure

A Webasto Next okos töltőmegoldást nyújt elektromos autójának. A Webasto ChargeConnect alkalmazáson, vagy webportálon keresztül bárhonnan és bármikor nyomon követheti töltőállomását, segítségével elindíthatja és leállíthatja a töltést, leolvashatja a töltő aktuális státuszát, a töltéstörténetet és még sok más hasznos funkcióval rendelkezik. A Webasto Next 11 vagy 22 kW-ig skálázható töltőteljesítménnyel és szintén előre beépített Type 2 töltőkábellel rendelkezik. A hitelesítés Scan & Charge technológia (QR kód leolvasásával) és a Webasto ChargeConnect használatával történik.

Webasto Next

2022. második félévétől elérhető lesz a dinamikus terheléskezelés, mellyel egyszerre több elektromos jármű töltése lehetséges oly módon, hogy a rendszer a rendelkezésre álló energiát a leghatékonyabb módon osztja el a töltők között. A dinamikus terheléskezelés nem csak pénzt takarít meg, hanem ezáltal elkerülhető a túláram és az esetleges áramkimaradás, mivel fázispontos szabályzással kezeli a teljesítményterhelést a csatlakoztatott elektromos autók között. Ezzel komplett töltőinfrastruktúra alakítható ki pl. irodaházak vagy lakóházak, illetve cégek elektromos autóparkjának töltéséhez.

További információt honlapunkon talál: https://webasto-charging.com/hu-hu