Még februárban volt róla szó, hogy az Audi eggyel növelné a tétet az amúgy sem gyenge teljesítményű, alapesetben két motoros e-tron SUV esetében. A teljesítménynövelés alapja az, hogy egy harmadik elektromos motort építettek be a mérnökök az autó alá: egy az első, míg immár kettő elektromos motor a hátsó tengelyen!

Hirdetés

Szinte biztosra vehető, hogy ez a „performance model” az Audi nevezéktanát nagyjából követve az S jelzőt fogja megkapni! Mai cikkünk alapján pedig egyre biztosabbnak mondható, hogy megvalósul az autó, hiszen az Automotive Mike nevű Youtuber által közreadott videóból látható, hogy bizony az Audi nagyon is készül a típussal, hiszen már a németországi Nürburgringen tesztelik az autót!

A videón látható, ahogyan az e-tron S falja az aszfaltot, szóval biztosan bitang jármű lesz és most kihagynánk a mindenféle hangzatos, de nagyjából üres „Tesla-killer” frázisokat!

Apropó, ha már Audi e-tron S, akkor érdemes tisztán lenni azzal a tudattal, hogy elkezdődött az e-tron performance motorok sorozatgyártása az Audi Hungariánál Győrben: