Ferdehátú modellként is kitűnő lenne a Tesla Cybertruck

0

A Tesla Cybertruck bemutatója érdekesre sikeredett, a sztorit talán már mindenki ismeri. Aki nem, az mindenképp kattintson.

Összességében nézve elmondható, hogy a Tesla terve bevált, szinte nulla marketingköltséggel mindenki az ő autójukról beszél és beszélt az elmúlt hetekben. Ami nem egy elhanyagolható tényező még akkor sem, ha a sorozatgyártott változat némiképp eltérhet majd a jelenlegi bemutatott modelltől.

Azonban az úttörő formaterv megdöbbentette az embereket és az Avarvariinak köszönhetően most láthatjuk, hogy a szögletes vonalak nem számítanak ördögtől való dolognak. És milyen jól néz ki egy ferdehátú kivitelben a Cybertruck.

Az már más kérdés, hogy ennek a verziónak a jövőbeli elkészítésére vajmi kevés esély mutatkozik!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.huclub, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!